BIOEFFECTin uraauurtavat ihonhoitotuotteet Islannista

BioeffectVuonna 1986 kaksi tutkijaa sai lääketieteen Nobelin palkinnon löydettyään solujen kasvua ohjaavat solukasvutekijät. Myöhemmin islantilaiset tutkijat onnistuivat pitkän tutkimustyön tuloksena tuottamaan näitä kasvutekijöitä ohrassa. Syntyi maailman ensimmäinen ihonhoitotuote, joka sisälsi kasvissa tuotettuja, ihon omia epidermaalisia kasvuproteiineja (EGF): BIOEFFECT EGF Serum. Kasvuproteiinit vilkastuttavat solujen uusiutumista ja palauttavat ihon nuorekkuuden. BIOEFFECT-hoitoseerumi sopii kaikille ihotyypeille: se kosteuttaa ihoa ja vahvistaa ihon rakennetta. Seerumi sopii ikääntymisen muutoksiin, koska se tasoittaa juonteita ja kiinteyttää ihoa. Aknesta kärsivillä seerumi supistaa ihohuokosia ja vähentää ihon epäpuhtauksia puhdistaen ihoa sisältäpäin. Lopputuloksena on kirkkaampi, heleämpi ja terveempi iho. Valikoimassamme on koko BIOEFFECT –sarja.

Tuotesarjan omille sivuille »

VichyVichy

Vichy-tuotteet sisältävät Thermal Spa-lähdevettä, jonka ansiosta tuotteet ovat hyvin siedettyjä, herkälle iholle sopivia ja hypoallergeenisia. Tuotteet on testattu herkällä iholla lääkäreiden valvonnassa ja niiden tehokkuus on todistettu kliinisin testein. Vichyn avulla jokainen voi saavuttaa ihanneihon – riippumatta ihotyypistä, iästä tai elintavoista. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille »

AvèneAvene

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »

La Roche PosayLa_roche_posay

Herkän ihon asiantuntija – yli 25 000 ihotautilääkärin suosittelema. La Roche-Posay -tuotteiden tärkein periaate on minimalistisuus: aktiiviaineosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa.

Tuotesarjan omille sivuille »

ACOAco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon sekä intiimihygieniaan.

Tuotesarjan omille sivuille »